mamariambyhq.com

JUS PILIHAN NO 1

ARTIS DAN PENGGUNA MAMARIAM


PENGENALAN JUS MAMARIAM

Mamariam mengeluarkan jus yang berasaskan bahan-bahan sunnah untuk membantu menyelesaikan masalah ibu hamil sekaligus membantu pasangan yang inginkan zuriat setelah lama berusaha dengan keizinan Allah.

Bahan-bahan utama yang digunakan dalam jus mamariam ni ialah kurma ajwa, delima turkey, roselle, badam, habbatussauda, madu dan minyak kelapa dara.

KHASIAT JUS MAMARIAM

BAHAN-BAHAN DAN KHASIAT

Antara masalah yang dihadapi ketika mengandung

Alahan /muntah/ loya/mual
HB Low
Pening kepala/ Lesu/ Tak Bertenaga
Sakit pinggang/ Sakit Belakang
Takut Nak Bersalin

Antara masalah yang dihadapi ketika ikhtiar hamil

Telur Tak Matang
Keputihan Melampau
PCOS
CYST dan Fibroid
Hormon Tak Stabil


APA KATA PENGGUNA MAMARIAM

Disclaimer: Kesan adalah berbeza mengikut individu

Ibu Hamil

Ikhtiar Hamil

KELULUSAN JUS MAMARIAM

Jus Mamariam Diperakui HALAL oleh JAKIM & Lulus BKKM bawah Akta Makanan


KKM Akta makanan ni berbeza dengan KKM MA & NOT tau. Akta Makanan ni lebih kepada makanan tambahan yang tidak menggunakan sebarang ubat atay bahan KImia.

Labtest dari USM
Sijil Halal dari BKKM
Ujian Labtest SIRIM

CARA PENGAMBILAN

Amalkan 2 sudu pagi dan 2 sudu malam selepas makan setiap hari, Jika ambil Ubat Klinik atau Suppliment lain pastikan jarakkan 1-2 jam untuk keberkesanan keduanya 

POSTAGE SETIAP HARI


Nak order tapi takut tak dapat barang?

Jangan risau😊
 ada perkhidmatan COD (Cash On Delivery).  Tekan je button bawah , pastu order je dulu.. Barang sampai baru bayar pada abang posmen. Mudah kan? Selamat Kan? 

Untuk COD ini, Ninjavan akan  hantar ke alamat anda. caj tambahan RM10 akan dikenakan. Ninjavan akan call anda sebelum datang hantar barang..


BERITA BAIK!! Pembelian Combo 3 botol akan ada FREEGIFT dan HARGA SPECIAL

SET COMBO PERMATA HATI

RM199

SET IKHTIAR ADAM HAWA

RM199

SET KOKO ZURIAT

RM199

SET DOUBLE

RM157

SET TRIAL

RM79

SET KANDA DINDA

RM147

SET 1JUS & 1TABLET

RM147

SET COMBO TABLET

RM260

SET LENGKAP IBU HAMIL

RM419

SET DOUBLE TABLET

RM147

SOALAN LAZIM

Ibu hamil, ibu berpantang & pasangan ikhtiar yang baru atau dah lama menanti zuriat sangat disyorkan minum. 

Jus ini boleh diminum dari awal kehamilan lagi taw mommy dan disyorkan amal sampai bersalin dan berpantang

2 sudu pagi, 2 sudu malam

Jus ini 250 ml satu botol, dan boleh tahan sehingga 16 – 18 hari

Ya boleh makan, lagi bagus diamalkan sekali. Disyorkan jarak 1-2 jam sebelum atau selepas minum jus mamariam

Kesan boleh dapat seawal satu botol penggunaan bergantung pada metabolism badan seseorang

Boleh sebab jus ini tak mengandungi gula tambahan dan fungsi jus ini mengawal gula dalam darah

Sebarang pertanyaan dan keraguan boleh hubungi kami di talian di bawah

0 +++
BOTOL JUS MAMARIAM TELAH DIJUAL SEJAK 2017